Legújabb fejlesztésű alapanyagokból összeállított, környezetkímélő mosószer

Hatásfoka meghaladja a legtöbb piacvezető, szintetikus mosószerét

figure
figure

Miért az Innosense?

Környezetben lebomló alapanyagokból készült, amelyek megfelelnek a Nordic és az EU-ecolabel előírásainak

Nem terheli az élővizeket, illat- és színezékmentességének köszönhetően a legtöbb bőrtípus esetén sem allergizál

Érzékeny bőrűek- és kisbabák ruháinak mosására is ajánlott

Praktikus bag-in-box csomagolás

Esztétikus megjelenés, kényelmes és könnyű használhatóság
 

Környezetkímélő és praktikus!

Hosszú évek rutinszerű használata után hajlamosak vagyunk ok és tapasztalat nélkül ragaszkodni a hagyományos, szintetikus mosószereinkhez. Legyen az lustaság, kényelem, a száradó ruhák illatának szeretete, vagy a fertőtlenítő hatásban való bizalom – felnőtt fejjel már nehezen vált az ember a megszokott márkáiról.

Az Innosense színtelen és illatmentes mosógéllel érdemes egy próbát tenni, mivel természetes összetevőinek köszönhetően nem allergizál, nem irritálja a bőrt, a lefolyóba kerülve sincs környezetkárosító hatása, nem teszteltük állatokon, valamint kiemelt figyelemmel kezeltük, hogy a lehetőségek szerint a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

A bag-in box

A bag-in-box egy lágy fólia zsák és egy műanyag rugós csap kombinációja, hozzá megfelelő méretű kartondobozba vagy hordó imitációba csomagolva. A zsákból a légköri nyomás préseli ki a folyadékot, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. 

Előnyei:

– A bag-in-box meggátolja, hogy a zacskó tartalma levegővel érintkezzen, a csap légmentes záródása pedig biztosítja, hogy a fóliában lévő lebomló, környezetbarát anyag ne veszítsen hatásfokából akár 2 év raktározás során se. 

– A termék határozottan környezetbarát. Mindenekelőtt úgy tervezték, hogy újrahasznosítható legyen: a zsák polietilénből, a doboz pedig hullámkartonból készül.

– Gazdaságos, környezettudatos csomagolás, a kiürült szelepes fólia zsák és kartondoboz újrahasznosítás céljából visszaforgatható a rendszerbe.

–  Ha kifogyott a termék, akkor a műanyag belső részt a papírdobozból kivéve a két anyag szelektíven gyűjthető.

–  Optimális helykihasználást és biztonságos szállítást nyújt.

–  Esztétikus megjelenés, kényelmes és könnyű használhatóság.

figure

Miért használjunk öko mosószert?

Az Ökoanyu.hu véleménye megegyezik a mi küldetésünkkel:

"Védjük a családunkat, a gyermekeinket, magunkat, másrészt védjük a környezetünket, hogy a gyerekeinknek legyen hol felnőniük! Ne terheljük a saját és családunk szervezetét feleslegesen vegyszerekkel!"

figure

Miért használják az édesanyák az Innosense mosógélt?

"Öt kisfiunk van, így napi többször megy a mosógép, ami sok mindent látott már: fű- és homokfoltok, paradicsom- és kakaómaradványok a ruhákon. Nagyon szépen kihozza a ruhából, úgy, hogy a ruha anyagát is kíméli. Mindemellett a frissen mosott ruha kellemesen puha lesz. Az sem mellékes, hogy mióta ezt mosószert használom, a mosógép is tisztább marad, nem rakódik le a mosószeradagoló rekeszben a fekete melléktermék. Fontos, hogy a környezetet is kíméljük ennek a mosószernek a használatával!" Tündikné Tordas Adél

"Nagyon szeretem a termékeiket, várom a többit! Engem teljesen meggyőzött!" Nágel Ágnes

"A folyékony mosószer ár-minőség aránya kiváló, én teljesen meg vagyok vele elégedve. A mosott ruháknak tisztaság illata van, engem meggyőzött, én törzsvásárló leszek! :)" Rácz Krisztina Agruniverholding Kft.

"Napjában többször is mosunk. Sok gyerek sok koszos ruhát termel. Pláne, amióta nem az iskolában töltik az egész napjukat, hanem a kertben :) - tudom, hogy mit kell tudnia egy jó mosószernek. Ez tudja." Bonako Kft.

"Nagyon szeretem a csapos megoldású Innosense dobozt. Csak belenyomom a rekeszbe és indulhat a mosás. Időt takarítok meg vele, az meg megfizethetetlen. A minősége pedig kifogástalan. A ruhák frissek és puhák lesznek a mosás után. Kell ennél több? Ja, igen: környezetbarát. Nálam innen indul minden. " Konkolyné Andi 

Termék összetevők, és alkamazás

Alkalmazás: Univerzális mosógél fehér- és színes ruhákhoz. Az optimális felületaktív anyag keveréknek és a lebomló kelátképző anyagtartalomnak köszönhetően már 20°C-on is tökéletes tisztítóhatást biztosít.

Összetevők: Víz, cukortenzidek, glutaminsav, tartósítószer (fenoxietanol), nátrium-klorid

  • Méret: 3.0 L bag-in-box doboz (185 * 127 * 212mm szé*mé*ma)
  • Szín: tiszta, áttetsző
  • Illat: hozzáadott illatanyag nélkül 
  • Laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják a mosószer hatékonyságát
  • Környezetkímélő kialakítás, lebomló felületaktív anyagokkal és szelektíven gyűjthető csomagolással
  • Nem veszélyes termék
  • Tárolás: 5 - 40°C között

Rendeld meg itt: